Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 26, 2018

Med julen snart bakom oss och nyår framför oss tittar vi tillbaka på året som har gått. Vilka är årets viktigaste nyheter. Händelser som har format teknikvärlden mest. Både jag och Anton har valt två ämnen var. Från nanometer till stora skandaler. Allt detta och mer i veckans avsnitt av...


Dec 19, 2018

I veckans avsnitt snackar vi om privatkopieringsavgiften för smartphones och Copyswedes vinst mot Telia, om dagens värld av trådlös hörlurar och hörlursportsfria mobiler, om Apples Netflix-utmanare med en galen uppsättning Hollywood-kändisar. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt av TechBubbel.

00:07:52...


Dec 12, 2018

I veckans avsnitt gör vi en djupdykning i konsumentjournalistik och har en ny premiär för TechBubbel. Daniel Kjellberg som är chefredaktör för Råd och Rön besöker podden som vår första gäst. Utöver det snackar vi om Microsoft Edge och om Microsofts stora förvandling. Allt detta och mer i veckans avsnitt...


Dec 5, 2018

Denna veckan pratar vi om loot-lådors gränsdragning kring lagen, om smartphones besatthet av tunna ramar och om monstergrafikkortet Nvidia Titan RTX. Allt detta och mer i veckans avsnitt av TechBubbel.

00:04:40 – Loot-lådor

00:36:48 – Hål i skärmen?! Var ska det sluta?

00:54:52 – Monstergrafikkortet Titan...


Nov 28, 2018

Denna veckan pratar vi om Apple borde få ha monopol på iOS-appar? Vi diskuterar Kinas övervakningssamhälle och tekniken som gör det möjligt och om lyssnarfeedback och våra tankar kring podcasting. Allt detta och mer i veckans avsnitt av TechBubbel.

00:02:28 – Ska Apple tvingas öppna iOS?

00:32:28 – Kinas...